Canvis a la programació

En les darreres setmanes s’han produït alguns canvis a la nostra programació en directe.

El espai Lemon Radio, ha passat a emetre’s els dilluns en el mateix horari que tenia abans, de set a nou del vespre, presentat per Daniel Testar, amb l’incorporació d’en Joan Ballart.

Els dimarts s’han mogut alguns dels nostres espais en directe, el espai presentat per Ivanel, Iolanda i Vanessa, ‘Con lenguas y a lo loco’ s’avança una hora a la seva emissió habitual, i es realitza en directe els dimarts de vuit a nou del vespre i seguidament també avançat un hora i allargat fins les onze, ‘Radio Tinitus’ amb Andres Jaen.

També s’ha estrenat el nou espai els dijous al matí, ‘El caldero de Morgana’, que es realitza en directe de dotze a dues del migdia.Presentat per Morgana.

I finalment els divendres a tornat a la seva parada habitual, la ràdio de sants, el espai presentat per Germà Bustamante, ‘Tren de mitjanit’, dedicat a la música que es fa als països catalans. En directe de deu a onze de la nit

Volem recordar que a Ona de Sants-Montjuïc, tots els espais son de producció propia i s’emeten sempre en directe, i hi pots participar per telèfon, 93 4318408.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.