El viatge musical de Recordant Cançons

2013-10-16 12.42.21-2 ‘Recordant cançons’ és un dels espais veterans de la graella de l’Ona de Sants-Montjuic. Presentat pel Ramon i l’Encarna, us proposa un repàs pels temes més escoltats de les dècades dels cinquanta, dels seixanta i dels setanta. Artistes d’aquí i de fora sonen per antena, en directe, durant les dues hores que dura el programa. Una manera de redescobrir velles glòries caigudes en l’oblit de la nostra memòria.
 
Els dimecres, de cinc a set de la tarda, teniu una cita amb la nostàlgia amb ‘Recordant cançons’. 

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.