Torna ‘Musical Estrés’ els divendres

Després d’unes vacances ben merescudes, l’equip de ‘Musical Estrés’ (https://www.facebook.com/musicalestresradio) torna a l’antena d’Ona de Sants-Montjuïc. I ho fa en un format més reduït: només els divendres, d’onze a una de la matinada, amb els col·laboradors i seccions habituals, en aquest magazín difícil de classificar.
El primer programa d’aquesta nova etapa inclou una sorpresa ben especial i interessant. Nosaltres ja ho sabem, però no us ho podem dir. Així que, ja ho sabeu, sintonitzeu-nos per FM o per internet, a partir de les onze de la nit, i descobrireu què s’hi cou al programa presentat per Vince Canalla i Angie Om. 

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.