‘La segona hora’ de Rac1 visita ‘Santsurats’

 

Convidats de luxe avui a l’hora del ‘Santsurats’ (https://www.facebook.com/santsurats), el programa d’humor de l’Ona de Sants-Montjuïc. Daniel Testar i els col·laboradors habituals tindran a l’estudi l’equip del programa de Rac1 ‘La segona hora’ (http://rac1.org/lasegonahora/): Xavier Pérez Ezquerdo i Candela Figueras. Tots dos se sotmetran a les preguntes dels components del programa més esbojarrat de l’emissora, i participaran de manera totalment improvisada en les seccions habituals de ‘Santsurats’. ‘La segona hora’, recordem-ho, és un dels espais de la radiodifusió catalana més escoltats segons les enquestes d’audiència. 
DSC04377
D’aquesta manera, ‘Santsurats’ celebra els trenta primers programes a l’Ona de Sants-Montjuïc. Ràdio amb humor i en directe!

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.