Dijous: esports amb ‘El Córner’

Els dijous són dies d’esport a l’Ona de Sants-Montjuïc. ‘El Córner’ analitza tot allò que es va esdevenir el cap de setmana passat a la final de Lisboa i algunes curiositats, de la mà de Carlos Bobante. També repassa els últims grups del Mundial i la darrera hora de la selecció espanyola amb Miquel Gómez i David Mor. Tot això sense oblidar les novetats del mercat d’estiu. ‘El Córner’ s’emet en directe, els dijous, de vuit a nou del vepre, presentat per el Gerard Tabaco.
 
Recupereu els programes antics a l’espai Ivoox del programa: http://www.ivoox.com/escuchar-audios-corner_al_1182178_1.html.

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.