Especial informatiu per analitzar la crisi de Can Vies

 

Divendres, de dotze a una del migdia, després del programa d’actualitat política ‘L’Estenedor’, l’Ona de Sants-Montjuïc emetrà un programa informatiu especial amb motiu de la crisi de Can Vies. El paper de les ràdios locals en aquest tipus d’esdeveniments és clau. Per això dedicarem una hora de ràdio a analitzar els fets esdevinguts arran del desallotjament del centre social autogestionat Can Vies, la reacció solidària de Sants i nombroses viles del país, i l’esclat de violència durant les nits, que han acabat amb trencadisses al mobiliari urbà i botigues, i una quarantena de detinguts. 
canvies
Participaran en l’espai informatiu un representant del col·lectiu de Can Vies, un membre del setmanari La Directa, el fotoperiodista Jordi Borràs i la periodista de La Vanguardia Meritxell Pauné. Cap membre de la regidoria ha volgut participar-hi.
Hi haurà les línies de participació obertes: 93 431 84 08ona@onadesants.com.
  
La ràdio de Sants, amb el barri. 

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.