Vine a fer ràdio durant la Festa Major de Sants

 

S’acosta la Festa Major de Sants, una de les dates més destacades del calendari festiu del districte i de Barcelona. Els carrers i les places ja ultimen els darrers detalls per fer que la festa, un any més, sigui més gran encara. L’Ona de Sants-Montjuïc se suma a la celebració, com ja és tradicional. Entre el 23 i el 30 d’agost, la ràdio del barri s’acosta més al carrer. Una programació especial amb magazins de matí i de tarda, i la millor música relacionada amb la festa major, són els ingredients de la nostra proposta.

 

 

T’agradaria participar-hi? T’agradaria introduir-te en el món de la ràdio? Viure en directe la festa a través dels micròfons de la ràdio més antiga del districte? Doncs és molt senzill: fes-nos arribar un correu a ona@onadesants.com i ens posarem en contacte amb tu.

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.