És l’hora de recordar cançons

Els dimecres a la tarda, a l’Ona de Sants-Montjuïc, és l’hora de fer un viatge al passat. De la mà de l’Encarna i el Ramon, ‘Recordant cançons’ us proposa un retorn al passat per escoltar les melodies dels cinquanta, dels seixanta, dels setanta i dels vuitanta, amb artistes del país, però també de fora. Un petit espai per a la nostàlgia per als amants d’aquestes músiques i també pels que les vulguin descobrir.

 

‘Recordant cançons’ s’emet en directe, de cinc a set de la tarda, a l’Ona de Sants-Montjuïc. I enguany arrenca la quarta temporada a la nostra emissora. Podeu recuperar espais antics al canal Ivoox de l’emissora


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.