Torna ‘Musical Estres’

Després d’unes llargues vacances, ‘Musical Estres’ torna la setmana vinent a la sintonia de l’Ona de Sants-Montjuïc. Vince Canalla i Angie Om enceten la segona temporada d’aquest magazine cultural que manté les seccions habituals de la temporada passada, amb sorpreses que s’aniran desgranant al llarg de les pròximes setmanes. En el programa número 1, hi participaran alguns dels personatges ja habituals de l’espai: Ruff, amb la secció dedicada a la música blues; Dudu Bat, amb la secció dedicada a gadgets diversos, i la participació de la tarotista Carmen Burgos, que farà una demostració en directe.

 

‘Musica Estres’ s’emet en directe els divendres d’onze a una de la nit.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.