Vuit anys de ‘Lemon Radio’

El programa Lemon Radio, que s’emet els dilluns de set a vuit del vespre, presentat per Daniel Testar, celebra el vuitè aniversari, precisament el dia de Tots Sants. La història del programa va començar l’1 de novembre de 2006 quan es fa una emissió per primer cop de forma enregistrada i es publica al bloc encara vigent: www.lemon-radio.blogspot.com. Aquella primera emissió d’una hora va ser el tret d’inici d’un projecte que es va anar fent gran. S’anaven publicant diferents programes, tots de música tant d’èxits com cançons alternatives. I és que Lemon Ràdio sempre s’ha caracteritzat per no casar-se amb cap estil.

 

 

promo_8_anya.jpg


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.