L’Ona de Sants-Montjuïc, amb la Marató de TV3

Un any més, l’Ona de Sants-Montjuïc col·labora amb la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties del cor. I ho fem per partida doble.

Divendres, a partir de dos quarts de sis de la tarda, el ja tradicional especial dedicat a aquesta cita solidària, de la mà de la periodista Eli Cano. Parlarà amb la responsable de comunicació de la Marató de TV3, amb l’escriptora Jenn Díaz i amb un testimoni de primera mà que explicarà l’abans i el després d’un trasplantament de cor.

Diumenge, la ràdio es vesteix de curt per disputar un torneig solidari al centre educatiu Francesc Xavier. I també surt al carrer per fer ràdio en directe i copsar l’ambient que es respirarà al districte de Sants-Montjuïc coincidint amb la Marató. Ens trobareu a la plaça Joan Pelegrí.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.