Apunta’t a la recollida solidària de joguines

Tens un establiment comercial? Una cooperativa? Un negoci on reps molta gent al llarg del dia? Vols participar en una iniciativa solidària que vol que el dia de Reis no falti cap joguina a cap llar del país? Doncs participa a la recollida de joguines que, des de fa vint-i-un anys, organitzen els voluntaris de l’Ona de Sants-Montjuïc en col·laboració amb la Fundació Pare Manel. Un any més, des del 20 de desembre i fins al 5 de gener, recollirem joguines noves o usades (en molt bon estat), i no bèl·liques, en diversos punts repartits pel barri de Sants: al Club Esportiu Mediterrani (carrer Begur, 44-52 i Regent Mendieta, 14), al Petit Cafè (plaça de Sants cantonada Sant Antoni), a la Comissió de Festes de la Casa Gran (carrer Vioant d’Hongria, 48-50 ) i a la nostra emissora (carrer Premià 15, segona planta).
Si voleu participar-hi activament, només cal que ens feu arribar un correu a ona@onadesants.com i us en donarem més informació. Una joguina, un somriure.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.