Especial nadalenc de ‘Les Rutes del So’

Amb motiu de les festes de Nadal, el programa ‘Les Rutes del So’ emet un especial en què ofereix cançons i melodies que es canten o que sonen arreu del món durant aquestes dates. Es poden escoltar peces tradicionals de països tan diversos com Suècia, la República Dominicana, Rússia, Ucraïna, Sud-àfrica, Escòcia, Hongria o Catalunya. El periodista i musicòleg Albert Reguant és el realitzador d’aquest espai, que en aquesta ocasió compta amb la participació de Lucía Valencia, responsable del programa ‘Desconexión’. ‘Les Rutes del So’ s’emet els dijous de deu a onze de la nit. L’Ona de Sants-Montjuïc amb les músiques del món.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.