Mostres de suport als trenta anys de l’Ona de Sants-Montjuïc

La setmana passada, el trentè aniversari de l’Ona de Sants-Montjuïc era protagonista de l’InfoBarris de BTV. Aquesta setmana, els trenta anys de l’emissora són els protagonistes d’un petit reportatge a la web de notícies de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest notícia, que inclou una petita peça de vídeo, explica de manera molt sintètica la nostra filosofia de voluntariat i d’independència. Hi té un paper destacat l’antic director de la ràdio de Sants, Àlex Barragan, que vaticina la celebració dels cinquanta anys de l’emissora més antiga del districte.

 

Al llarg dels darrers dies, especialment a través de les xarxes socials, l’emissora ha rebut nombroses mostres de felicitació per part de personatges i entitats de l’esfera pública, així com de persones que, a títol personal, volen sumar-se a la nostra celebració. A tots ells, moltes gràcies.

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.