Recupera els programes de ‘Ràdio Caliu’

Diumenge, 15 de febrer, hi ha hagut un nou programa mensual del Grup Caliu. ‘Ràdio Caliu’ ha entrevistat l’activista @RobenFawkes, a banda d’altres continguts habituals del programa. L’espai, que està realitzat per aquesta entitat que treballa en la integració en el lleure de les persones amb discapacitat intel·lectual. Un cop al més, usuaris i monitors se citen a la ràdio per realitzar un programa variat d’una hora i mitja de durada.

Si encara no l’heu escoltat mai, en aquest enllaç podreu recuperar els precedents. ‘Ràdio Caliu’ s’emet en directe, els diumenges, una vegada al més, de cinc a dos quarts de set de la tarda. 


1 comentari

Escriu un comentari
 1. Catalina Riutord
  Catalina Riutord 13 maig, 2016, 11:41

  Hola ràdio caliu!!
  1r de tot enhorabona per la vostra tasca
  voldria tenir la possibilitat de sentir un audio on entrevisteu a la Montse Plaza Segarra, nuvia de Salvador Puig Antich. He pogut sentir el de dia 23/04/2012 de la germana Imma Puig Antich, però el de la Montse no el puc trobar. Sé que es va emetre dies abans del de la Imma.
  Us agrairia que el me poguéssiu facilitar
  moltes gràcies

  Respon al comentari

Escriu un comentari

La teva adreça no es publicarà
Required fields are marked*