Nou espai dedicat a Sants Montjuïc

Nou espai dedicat a Sants Montjuïc

El proper dia 1 d’abril, estrenem un nou espai dedicat al barri, “Les ones de Sants”. Amb la veu i la conducció de la Cristina Costa, cada divendres de sis a vuit de la tarda, parlarem dels nostres barris. Activitats, obres, iniciatives i tot el que passa carrer a carrer a Sants-Montjuïc.

Amb notícies, agenda, entrevistes i diverses seccions setmanals, quinzenals i mensuals; faran que “Les ones de Sants” sigui un espai per saber tot el que passa al districte de Sants-Montjuïc.

Cada 15 dies, tindrem la nostra opció perquè veïnes i veïns puguin exposar les seves queixes i els seus suggeriments. La nostra bústia de precs i preguntes, sense censura. Nosaltres traslladarem a qui correspongui la seva queixa o el seu prec, perquè algú els hi doni resposta.

Col·labora en aquest espai, el compte de Twitter informatiu @Infosants, que des de fa uns anys a través de les seves piulades ens informa de tot allò que esdevé.

antena

 


Related Articles

‘Sants Esports’, l’actualitat esportiva santsenca a l’Ona

Avui divendres, en el marc de la nova temporada 2014-2015, estrenem un nou espai esportiu a l’emissora. ‘Sants Esports’ és

Arriba el #caloret

A les portes de l’estiu, comencem a tancar la temporada i ens preparem per a la Festa Major de Sants, el pròxim mes d’agost.

Els divendres no tornaran a ser avorrits

  A partir d’ara, els divendres ja no tornaran a ser avorrits, a la sintonia de l’Ona de Sants-Montjuïc. Els migdies

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*