Nou espai dedicat a Sants Montjuïc

Nou espai dedicat a Sants Montjuïc

El proper dia 1 d’abril, estrenem un nou espai dedicat al barri, “Les ones de Sants”. Amb la veu i la conducció de la Cristina Costa, cada divendres de sis a vuit de la tarda, parlarem dels nostres barris. Activitats, obres, iniciatives i tot el que passa carrer a carrer a Sants-Montjuïc.

Amb notícies, agenda, entrevistes i diverses seccions setmanals, quinzenals i mensuals; faran que “Les ones de Sants” sigui un espai per saber tot el que passa al districte de Sants-Montjuïc.

Cada 15 dies, tindrem la nostra opció perquè veïnes i veïns puguin exposar les seves queixes i els seus suggeriments. La nostra bústia de precs i preguntes, sense censura. Nosaltres traslladarem a qui correspongui la seva queixa o el seu prec, perquè algú els hi doni resposta.

Col·labora en aquest espai, el compte de Twitter informatiu @Infosants, que des de fa uns anys a través de les seves piulades ens informa de tot allò que esdevé.

antena

 


Related Articles

Arriba la Festa Major 2015

Poc menys de 72h i començarà la Festa Major de Sants 2015. Ja ho tenim tot preparat, musica, agenda, concursos,

11 de setembre, especial Diada.

Com es habitual, Ona de Sants.Montjuïc ofereix als seus oients una programació especial el proper dilluns 11 de setembre, Diada

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*