Noves instal·lacions de la ràdio

Noves instal·lacions de la ràdio

Després de prop d’un mes d’obres als nostres estudis, finalment hem finalitzat amb una gran millora. Si al desembre es va fer un nou locutori, més ample, amb millor insonorització, durant el mes de juliol li ha tocat el torn al nostre control tècnic.

Hem fet el terra nou, amb laminat per evitar sorolls, hem posat a una de les parets fibra de roca, aïllant de primera, a més de panells acústics per evitar reverberacions. Tot això fent una rentada de cara a un espai que pràcticament no es renovava des de feia més de 18 anys.

Amb mobiliari nou i amb nova tecnologia per emissions des de qualsevol punt amb un sistema d’audiocodec per IP, Ona de Sants-Montjuïc continua essent una de les emissores que segueix les noves tecnologies.  Tot i que encara queden algunes renovacions tècniques que es faran al setembre, ja podem gaudir d’un magnífic control i locutori, renovat i climatitzat.

Us deixem algunes imatges del procés de transformació del control.

[layerslider id=”6″]


Related Articles

Novetats a la graella

Amb l’any nou, a mitja temporada, hem estrenat nous espais en directe a la graella de la ràdio. Els dissabtes

Encara no tens la nostra nova app?

L’Ona de Sants-Montjuïc sempre ha estat una emissora que s’ha adaptat al ritme del temps i a les noves tecnologies.

La ràdio de sants al Primavera 2013

Ona de Sants-Montjuïc, estarà representada aquest cap de setmana al Primavera Sound Festival 2013, un dels esdeveniments musicals mes important

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*