Noves instal·lacions de la ràdio

Noves instal·lacions de la ràdio

Després de prop d’un mes d’obres als nostres estudis, finalment hem finalitzat amb una gran millora. Si al desembre es va fer un nou locutori, més ample, amb millor insonorització, durant el mes de juliol li ha tocat el torn al nostre control tècnic.

Hem fet el terra nou, amb laminat per evitar sorolls, hem posat a una de les parets fibra de roca, aïllant de primera, a més de panells acústics per evitar reverberacions. Tot això fent una rentada de cara a un espai que pràcticament no es renovava des de feia més de 18 anys.

Amb mobiliari nou i amb nova tecnologia per emissions des de qualsevol punt amb un sistema d’audiocodec per IP, Ona de Sants-Montjuïc continua essent una de les emissores que segueix les noves tecnologies.  Tot i que encara queden algunes renovacions tècniques que es faran al setembre, ja podem gaudir d’un magnífic control i locutori, renovat i climatitzat.

Us deixem algunes imatges del procés de transformació del control.

[layerslider id=”6″]


Related Articles

Arrenca ‘Les Rutes del So’ amb el nou folk alternatiu

  Dijous, de nou a deu de la nit, comença el programa ‘Les Rutes del So’, dedicat a les noves

Nova direcció a l’Ona de Sants-Montjuïc

El 12 de desembre passat, l’assemblea de socis de l’Ona de Sants-Montjuïc va celebrar una assemblea extraordinària per elegir la

Els 80 de l’Ateneu al 2013

    Tot i que la majoria de gent ens coneix com la Ona de Sants-Montjuïc, hem d’aclarir que aquesta

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*