La Cèlia tindrà una nova vida solidària

La Cèlia tindrà una nova vida solidària

Ningú s’esperava que l’emblemàtic personatge del carrer de Galileu enguany fos realment la protagonista de la festa major de sants que avui han acabat amb el tradicional piromusical, els veïns del carrer van viure el patiment de veure com el personatge havia desaparescut la nit del dilluns i posteriorment retornada per un altre veí anònim que va frustrar l’intent de furt. Ara, el personatge tindrà una segona vida, ja que gràcies a les idees dels veïns de Gràcia s’han plantejat seriosament la idea de vendre-la per aconseguir guanys que s’hi sumarien al seu recapte final de festa per a la propera edició, finalment han decidit que la subhastaran amb la finalitat de ser donat a una entitat que treballa amb dones que han estat víctimes de maltractament. D’aquesta manera ho han resumit al reportatge de Barcelona Televisió:

La notícia també menciona que s’acaba el plaç de la venda del tro de Jocs de trons que ha estat la primera peça sorgida d’una festa major barcelonina en ser venuda posterior al seu ús decoratiu, malgrat a la idea sembla que encara no ha sortit comprador, preu de sortida 200€.


Related Articles

El cartell de la Festa Major de Sants 2017

Dijous 29/06/2017 Aquesta tarda, a la seu del districte al carrer de la Creu Coberta, s’ha presentat el guanyador del

Programació especial de Festa Major

Del 20 al 28 d’aquest mes el nostre barri celebra la seva festa major i a partir d’aquest dissabte els nostres

SAGUNT es proclama vencedor

El carrer va rebre ahir de mans de les autoritats, membres de les comissions i patrocinadors el diploma que els

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*