TOT A PUNT PER A LAMARATONA DELS 31 ANYS

TOT A PUNT PER A LAMARATONA DELS 31 ANYS

Ja fa dos dies que s’ha fet públic a les xarxes la nova imatge de la campanya solidària que la nostra entitat realitza des de fa 23 anys. A la celebració dels 31 anys des de que Ona de Sants-Montjuïc va ser fundada, renovem la imatge i cartelleria de la recollida de joguines que despleguem al nostre barri amb un disseny de Man Hoh Tang, antic membre de l’entitat i director de la Revista YOUNG Espanya.

Es manté el puzzle com a icona central de la campanya, però amb diversitat de colors per avivar els colors de la solidaritat acompanyats de dibuixos d’infants als quals va dirigida la recollida de joguines.

La Maratona, com a programa més pròpiament dit es realitzarà els dies 3, 4 i 5 de gener amb el tancament de la cavalcada de reis de l’Eix comercial de Sants-Les Corts (5 de gener a les 17h). En ella més de dues desenes d’espais regulars i convidats d’honor de l’entitat realitzaran 72 hores de ràdio en directe ininterrompudes.

Els punts de recollida

Enguany la web de la Ona habilita un portal on s’hi poden consultar punts de recollida i normativa de les joguines, així com la informació per fer encara més transparent, si no ho era prou, de la gestió de les donacions que s’hi realitzin (http://onadesants.cat/wp/maratona).


Tags assigned to this article:
MaratonaOna de SantsRecollida de Joguines

Related Articles

Nova temporada, nous espais

Nous espais s’han incorporat a la temporada 2015-2016, que ens portarà al final de la celebració dels nostres primers 30

Tot a punt per la Festa Major 2015

Ja estem a les portes de la Festa Major de Sants, aquest any des del dissabte 22 d`agost fins el

Onades de solidaritat amb Can Vies i tercera nit d’aldarulls

  Columnes arribades de diversos punts de la ciutat s’han sumat a la marxa convocada contra el desallotjament de Can

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*