Parcialment núvol El Temps Barcelona, Spain +20°C, Parcialment núvol

“LES RUTES DEL SO”, Cançó de Protesta – RAIMON.

“LES RUTES DEL SO”, Cançó de Protesta – RAIMON.

Aquesta setmana, a Les Rutes del So d’Ona de Sants Montjuïc, dedicarem el programa al cantautor valencià RAIMON.

Raimon, serà noticia durant tot aquest mes de maig, perquè farà el seu definitiu comiat professional com a cantant, oferint una sèrie de recitals al Palau de la Música Catalana cada cap de setmana d’aquest mes.

raimon-507x300

És per això que en aquest programa especial d’avui li volem fer un petit homenatge, i per fer-ho hem volgut subtitular aquest programa, “Cançó de Protesta”, on farem una selecció musical d’algunes de les seves millors cançons, com també d’altres cantautors d’arreu del planeta que, amb les seves cançons de protesta social, polítiques, o simplement poètiques, van mantenir amb valentia, el compromís amb els seus pobles respectius.

Els cantautors escollits per aquest programa dedicat al RAIMON, son: Els nord-americans PETE SEEGER i WOODY GUTHRIE, els llibertaris PACO IBAÑEZ i LEÓ FERRÉ, el kurd FERHAT TUNÇ, l’egipci RAMY ESSAM,  el basc MIKEL LABOA, i el portuguès JOSÉ AFONSO.

El programa està realitzat i presentat per l’Albert Reguant.

Trobareu tota la informació del programa, i els Podcasts per poder-lo escoltar, al seu propi bloc. http://lesrutesdelso.blogspot.com.es

 


Related Articles

Producció pròpia, 100% ràdio

20 programes de producció pròpia i 100% en directe, omplen la graella fins el final d’aquesta temporada 2012-13. Amb els

‘Les Rutes del So’ viatja fins al Babel Med Music

  El periodista i musicòleg Albert Reguant, presentador de ‘Les Rutes del So’, és un dels convidats de la desena

Dimarts al migdia, dia de ‘Music Club

Els dimarts a migdia són territori de ‘Music Club’, l’espai musical dels setanta, vuitanta i noranta presentat per l’Albert JV.

Sense comentaris

Escriu un comentari
Sense comentaris encara Pots ser el primer en comentar aquesta entrada

Escriu un comentari

La teva adreça no es publicarà
Required fields are marked*