De dilluns a diumenge, més de 30 espais

Estem ja al mes de maig, a les acaballes de la nostra temporada, entre juny i juliol els espais començaran a “tancar la paradeta” com deia el gran locutor Josep Maria Bachs en aquells principis de TV3 al Filiprim.

Bé doncs, fem una mica de balanç d’aquesta 31ª Temporada de ràdio en directe. Com cada temporada hi ha espais que continuen i altres que a vegades son efímers i la seva durada es massa breu, però com que aquí tothom es voluntari, altres obligacions de la vida els fan marxar. Però tot i així, en tota aquesta temporada iniciada com els col·legis al mes de setembre, no hem baixat de 30 espais en directe cada setmana. Potser comparat amb ràdios convencionals sona a poc, però aquí l’esforç es més gran.

Hem estrenat un magazín despertador “Despertant el continent”, han marxat els nois de “La Sotana”, ha continuat una temporada més (i en porten més de 20) els joves de “Tot Rock”. Amb nous i veterans hem fet el que ens agrada, sense lluitar per audiències, ràdio en directe. Perquè creiem que emetre espais gravats (tot i que en tenim 2 en diferit) es com anar a una web de podcasts i no poder participar i interaccionar amb els oients.

Tot i que aquest balanç sembli un comiat de temporada, encara ens queda molta ràdio en directe i una sorpresa a mitjans de juny, que no podeu deixar escapar.

Continueu escoltant la ràdio en directe i participeu.


Related Articles

Tarda d’esport i nit de música a l’Ona de Sants

  Torna ‘El Córner’ com cada dijous de la mà de Gerard Tabaco. Avui comptarà amb la col·laboració a l’estudi

Bon any 2015 a tothom!

  Des de l’Ona de Sants-Montjuïc, tots els voluntaris que la fem possible us volem desitjar un bon 2015, ple

Dilluns de ‘Lemon Ràdio’ i ‘Santsurats’

  A ‘Lemon Ràdio‘  ja ha arribat el Nadal i començaran a sonar les nadales més modernes i també les

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*