De dilluns a diumenge, més de 30 espais

Estem ja al mes de maig, a les acaballes de la nostra temporada, entre juny i juliol els espais començaran a “tancar la paradeta” com deia el gran locutor Josep Maria Bachs en aquells principis de TV3 al Filiprim.

Bé doncs, fem una mica de balanç d’aquesta 31ª Temporada de ràdio en directe. Com cada temporada hi ha espais que continuen i altres que a vegades son efímers i la seva durada es massa breu, però com que aquí tothom es voluntari, altres obligacions de la vida els fan marxar. Però tot i així, en tota aquesta temporada iniciada com els col·legis al mes de setembre, no hem baixat de 30 espais en directe cada setmana. Potser comparat amb ràdios convencionals sona a poc, però aquí l’esforç es més gran.

Hem estrenat un magazín despertador “Despertant el continent”, han marxat els nois de “La Sotana”, ha continuat una temporada més (i en porten més de 20) els joves de “Tot Rock”. Amb nous i veterans hem fet el que ens agrada, sense lluitar per audiències, ràdio en directe. Perquè creiem que emetre espais gravats (tot i que en tenim 2 en diferit) es com anar a una web de podcasts i no poder participar i interaccionar amb els oients.

Tot i que aquest balanç sembli un comiat de temporada, encara ens queda molta ràdio en directe i una sorpresa a mitjans de juny, que no podeu deixar escapar.

Continueu escoltant la ràdio en directe i participeu.


Related Articles

Ja tenim els guanyadors dels sortejos de la calçotada

Com si féssim els nostres particulars Oscars, ja tenim guanyadors del sorteig de llibres i entrades per al teatre que

L’IES Vila de Gràcia visita l’Ona de Sants-Montjuïc

Els dies 18 i 19 de febrer, alumnes de tercer curs d’ESO de l’IES Vila de Gràcia han visitat les

Ràdio en directe

La programació de la nostra emissora, es en directe tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge. Els

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*