La Festa Major, segura!!

La Festa Major, segura!!

Un any més i es el quart cop, la ràdio de la Festa Major de Sants, repartirà prop d’un mil·ler de preservatius. Aquesta campanya de prevenció i salut que porta a terme Ona de Sants-Montjuïc i l’Ateneu Popular de Sants, va ser pensada per evitar malalties de transmissió sexual i per evitar embarassos no desitjats. 

condocard

Tots sabem que la calor, l’alcohol i la festa a vegades acaben amb algú que t’agrada al costat i millor ser previngut.  L’any passat la regidora del districte ens felicitava per aquesta iniciativa. Els preservatius estaran disponibles a les comissions de festa i també en repartirem des de la mateixa ràdio, passant pels nostres estudis, al ben mig dels carrers de la festa, Premià, 15 2on.

CpqDQVoW8AARiE-

Volem destacar que aquesta campanya es financia amb el suport dels socis de la nostra entitat i cap subvenció.

I també volem fer-nos ressó de la campanya des de l’Ajuntament de Barcelona, contra les violències de gènere, no es cap broma NO vol dir NO. Respectem-nos tots.

Recorda, per una festa major segura, fes un ús responsable!

Visca la Festa Major de Sants.

 


Related Articles

“LES RUTES DEL SO”, Cançó de Protesta – RAIMON.

Aquesta setmana, a Les Rutes del So d’Ona de Sants Montjuïc, dedicarem el programa al cantautor valencià RAIMON. Raimon, serà

Bona Diada Nacional de Catalunya

Avui amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, la 1ª ràdio de Sants-Montjuïc ofereix als seus oients una programación

Emprenedoria i humor a la programació de dimarts

  La Ivanel, la Iolanda i la Vanesa desembarquen a la ràdio amb el seu ‘Con lenguas y a lo

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*