Mai més, per la pau, no a la violència

Mai més, per la pau, no a la violència

DECLARACIÓ D’ONA DE SANTS-MONTJUÏC

Per causa dels tràgics esdeveniments produïts a la Rambla de Barcelona avui, 17 d’agost, l’Ona de Sants Montjuïc vol declarar el profund rebuig envers qualsevol acte terrorista. 

Des de fa uns quants anys, els actes terroristes assolen el món en el qual vivim, responsabilitat d’una radicalitat que només vol  sembrar el caos i causar el màxim de morts amb actes com els d’avui a Barcelona, i mesos enrrere al Regne Unit, Alemanya i França

Des de l’Ona de Sants-Montjuïc donem el màxim suport a les famílies de les víctimes i desitgem que el nombre de morts no augmenti i la justícia capturi ràpidament als culpables. 

Els actes terroristes, però, demostren que la gent és capaç de fer front a aquestes amenaces i no permet que destorbi la seva vida diària.  Només tots junts aconseguirem que això sigui un trist capítol de la nostra història. Davant de les patacades, ens alcem amb la mirada cap endavant i el futur a les nostres mans.

Programa especial del 17 d’agost
crespoonaRelated Articles

Darrers detalls abans de la Festa Major

Ona de Sants-Montjuïc, està acabant les seves obres als estudis del carrer Premià. Després de més de 20 anys, en

‘El Córner’: futbol en estat pur

Dijous és dia d’esport, i de futbol, a l’Ona de Sants-Montjuïc. La segona temporada del programa ‘El Córner’ sota la direcció

Dijous: esports amb ‘El Córner’

Els dijous són dies d’esport a l’Ona de Sants-Montjuïc. ‘El Córner’ analitza tot allò que es va esdevenir el cap

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*