Suspès l’inici de la Festa Major

Suspès l’inici de la Festa Major

Aquest migdia en una reunió d’urgència, s’han reunit la Federació de la Festa Major de Sants i el Districte, per valorar quina serien les accions per aquest cap de setmana després dels atemptats ahir a Barcelona i Cambrils.

Segons ens ha informat la presidenta de la Federació, Gemma Solsona, els actes institucionals (cecavila i pregó previstos per dissabte 19 i Lliurament de premis previst pel diumenge 20) queden suspesos. La fira d’atraccions també romandrà tancada, respectant així els tres dies de dol, decretats des de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Una part dels carrers mantindran les activitats diürnes i especialment per la canalla, però els concerts i actuacions nocturnes es suspendràn. Tot i així aquesta tarda vespre la Federació farà una nova reunió per arribar a un consens.

Està previst que el dilluns a la tarda es faci el pregó a una hora encara per determinar i tot seguit el lliurament de premis en un format més petit. Els carrers podran tenir actuacions i concerts el dilluns tot i ser el dia dels actes unitaris i es manté de moment el concert de Three Time Loosers i Gossos.

Continuarem informant…


Related Articles

Una setmana més de ràdio en directe

  Una nova setmana en la qual la ràdio en directe és l’autèntica protagonista. Arrenca el dilluns amb dos espais

Ateneu Popular de Sants 1933-2013

Aquest any 2013, celebrem els 80 anys de la nostra entitat, l’Ateneu Popular de Sants.   D’aquí pocs dies publicarem

Moltes Gràcies!!

Un any més, ho hem fet possibe, amb els nostres recursos económics i de personal. Des del 23 a la

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*