Suspès l’inici de la Festa Major

Suspès l’inici de la Festa Major

Aquest migdia en una reunió d’urgència, s’han reunit la Federació de la Festa Major de Sants i el Districte, per valorar quina serien les accions per aquest cap de setmana després dels atemptats ahir a Barcelona i Cambrils.

Segons ens ha informat la presidenta de la Federació, Gemma Solsona, els actes institucionals (cecavila i pregó previstos per dissabte 19 i Lliurament de premis previst pel diumenge 20) queden suspesos. La fira d’atraccions també romandrà tancada, respectant així els tres dies de dol, decretats des de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Una part dels carrers mantindran les activitats diürnes i especialment per la canalla, però els concerts i actuacions nocturnes es suspendràn. Tot i així aquesta tarda vespre la Federació farà una nova reunió per arribar a un consens.

Està previst que el dilluns a la tarda es faci el pregó a una hora encara per determinar i tot seguit el lliurament de premis en un format més petit. Els carrers podran tenir actuacions i concerts el dilluns tot i ser el dia dels actes unitaris i es manté de moment el concert de Three Time Loosers i Gossos.

Continuarem informant…


Related Articles

Equador de la setmana i nou hores de ràdio en directe

Dimecres és, més o menys, l’equador de la setmana. I també és el dia en què l’Ona de Sants-Montjuïc té

Resultats de les eleccions

  Els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya 2012 del nostre districte de Sants-Montjuïc  

De dilluns a diumenge, més de 30 espais

Estem ja al mes de maig, a les acaballes de la nostra temporada, entre juny i juliol els espais començaran

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*