Carrer Finlàndia, guanyador

Carrer Finlàndia, guanyador

El dilluns 21, ha sigut el tret de sortida de la Festa Major de Sants. Tot i que hauria d’haver començat oficialment dissabte, el atemptats a Barcelona i Cambrils, han fet que la festa major es volgués sumar als 3 dies de dol, per les 15 víctimes mortals i la quantitat de ferits.

Cap a les 18:30 ha començat el pregó, que aquest any corria a càrres de J.Manel V.Parisi, del Secretariat d’entitats. Tot seguit s’ha fet el lliurament de premis en un format més reduït que altres anys, per respecte a les víctimes.

El carrer guanyador aquest 2017, ha estat el Carrer de Finlàndia, que s’havia ‘vestit‘ de la màgia de Harry Potter, la famosa novela de J.K. Rowling que ha estat portada a la gran pantalla vuit cops.

Harry-Potter

Felicitem des de Ona de Sants al carrer Finlàndia i a la seva comissió i veïns. En segon lloc ha quedat el carrer de Sagunt, que amb una meravellosa fàbrica de filatures, ha mostrat la autèntica part obrera de Sants. I el tercer lloc ha estat per el carrer Galileu, que ens ha porta a alguns, records de la “Educación General Básica” , la famosa EGB.

Als tres, enhorabona i com no a tota la resta de carrers que any rere any, treballen quasi un any, per animar els carrers i la vida de la nostra ciutat i el nostre barri.

 

Visca la Festa Major!!


Related Articles

La ràdio de sants al MWC 2013

Un any més, Ona de Sants-Montjuïc, és la emissora de sants, representada al Mobile World Congress, de la mà de

Bon nadal 2014

Quan falten pocs dies per iniciar el nostre 30é any de vida, des de la ràdio de Sants-Montjuïc, us volem

Darrers detalls abans de la Festa Major

Ona de Sants-Montjuïc, està acabant les seves obres als estudis del carrer Premià. Després de més de 20 anys, en

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*