Carrer Finlàndia, guanyador

Carrer Finlàndia, guanyador

El dilluns 21, ha sigut el tret de sortida de la Festa Major de Sants. Tot i que hauria d’haver començat oficialment dissabte, el atemptats a Barcelona i Cambrils, han fet que la festa major es volgués sumar als 3 dies de dol, per les 15 víctimes mortals i la quantitat de ferits.

Cap a les 18:30 ha començat el pregó, que aquest any corria a càrres de J.Manel V.Parisi, del Secretariat d’entitats. Tot seguit s’ha fet el lliurament de premis en un format més reduït que altres anys, per respecte a les víctimes.

El carrer guanyador aquest 2017, ha estat el Carrer de Finlàndia, que s’havia ‘vestit‘ de la màgia de Harry Potter, la famosa novela de J.K. Rowling que ha estat portada a la gran pantalla vuit cops.

Harry-Potter

Felicitem des de Ona de Sants al carrer Finlàndia i a la seva comissió i veïns. En segon lloc ha quedat el carrer de Sagunt, que amb una meravellosa fàbrica de filatures, ha mostrat la autèntica part obrera de Sants. I el tercer lloc ha estat per el carrer Galileu, que ens ha porta a alguns, records de la “Educación General Básica” , la famosa EGB.

Als tres, enhorabona i com no a tota la resta de carrers que any rere any, treballen quasi un any, per animar els carrers i la vida de la nostra ciutat i el nostre barri.

 

Visca la Festa Major!!


Related Articles

13 de febrer: Dia Mundial de la Ràdio

 L’any 2011, la Conferència General de la Unesco (http://www.unesco.org) va instaurar el 13 de febrer com a Dia Mundial de

Especial informatiu sobre el 9N

L’Ona de Sants-Montjuïc, tal i com és habitual en les nits electorals, realitzarà un programa especial amb motiu de la

TOT A PUNT PER A LAMARATONA DELS 31 ANYS

Ja fa dos dies que s’ha fet públic a les xarxes la nova imatge de la campanya solidària que la

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*