13 de febrer: Dia Mundial de la Ràdio

13 de febrer: Dia Mundial de la Ràdio

 

 L’any 2011, la Conferència General de la Unesco (http://www.unesco.org) va instaurar el 13 de febrer com a Dia Mundial de la Ràdio (http://www.unesco.org/new/es/world-radio-day). No va ser una data aleatòria, sinó que es commemorava el dia de l’any 1946 en què les Nacions Unides van crear la Ràdio de les Nacions Unides. En aquest enllaç (http://www.diamundialradio.org/?q=es/) podeu consultar tots els esdeveniments que, a propòsit d’aquesta celebració, es faràn arreu del món.

Sabíeu que la ràdio encara és el mitjà de comunicació amb una audiència més gran a tot el món, fins i tot més que internet? Sabíeu que l’Ona de Sants-Montjuïc és l’emissora local més antiga de la ciutat de Barcelona? Sabíeu que gràcies a l’esforç d’un equip d’una setantena de voluntaris la nostra emissora manté una programació en directe els set dies de la setmana?
La ràdio, es un invent atribuït a Marconi, però realment va ser Nikola Tesla el primer en desenvolupar la transmissió de ones via ràdio.
.tesla
 Nikola Tesla
Bona Diada de la Ràdio a tots!

 


Related Articles

Acord amb Proxicomers

La ràdio de sants-montjuïc ha arribat a un acord amb Proxicomers, perquè la nostra emissora estigui inclosa a la aplicació

Ens posem en marxa

Ja ens hem posat en marxa, amb tota l’infraestructura de cada any, per portar una onada de somriures a tots

T’agrada la ràdio? Doncs aquesta és la teva emissora

L’any 1985 va néixer l’Ona de Sants-Montjuïc, per bé que en aquell moment no es deia així sinó Ona Popular

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.