13 de febrer: Dia Mundial de la Ràdio

13 de febrer: Dia Mundial de la Ràdio

 

 L’any 2011, la Conferència General de la Unesco (http://www.unesco.org) va instaurar el 13 de febrer com a Dia Mundial de la Ràdio (http://www.unesco.org/new/es/world-radio-day). No va ser una data aleatòria, sinó que es commemorava el dia de l’any 1946 en què les Nacions Unides van crear la Ràdio de les Nacions Unides. En aquest enllaç (http://www.diamundialradio.org/?q=es/) podeu consultar tots els esdeveniments que, a propòsit d’aquesta celebració, es faràn arreu del món.

Sabíeu que la ràdio encara és el mitjà de comunicació amb una audiència més gran a tot el món, fins i tot més que internet? Sabíeu que l’Ona de Sants-Montjuïc és l’emissora local més antiga de la ciutat de Barcelona? Sabíeu que gràcies a l’esforç d’un equip d’una setantena de voluntaris la nostra emissora manté una programació en directe els set dies de la setmana?
La ràdio, es un invent atribuït a Marconi, però realment va ser Nikola Tesla el primer en desenvolupar la transmissió de ones via ràdio.
.tesla
 Nikola Tesla
Bona Diada de la Ràdio a tots!

 


Related Articles

Dimarts, dia de jazz i de música actual

Els dimarts, a l’Ona de Sants-Montjuïc, són dies de jazz i de música actual.    D’onze a dotze del matí,

‘Les Rutes del So’, al World Music Workshop

El director i presentador del programa ‘Les Rutes del So’, Albert Reguant, assistirà al congrés World Music Workshop de la

Viatgem fins al Womex 2013

   ‘Les Rutes del So’ d’aquesta setmana està dedicat al congrés internacional de músiques del món, el Wormex (http://www.womex.com), que

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*