Notícies

Back to homepage

RSS Poble Sec

 • DONACIÓ DE SANG, AL CC EL SORTIDOR juliol 18, 2018
  El Banc de Sang organitza una campanya de donació de sang, dins de la qual, el dia 19 de juliol, de 17 a 21h, al Centre Cívic el Sortidor, els seus serveis mèdics estarán presents per atendre totes i tots els donats. L'entrada DONACIÓ DE SANG, AL CC EL SORTIDOR ha aparegut primer a Coordinadora […]
 • FESTA MAJOR DEL POBLE-SEC – PROGRAMA DE MATA – PIQUER juliol 6, 2018
  La Festa Major del Poble-sec als carrers de Mata i Piquer. Teniu el programa complet adjunt en format pdf L'entrada FESTA MAJOR DEL POBLE-SEC – PROGRAMA DE MATA – PIQUER ha aparegut primer a Coordinadora d'Entitats del Poble-sec.
 • XII TROBADA DE COL·LECCIONISME, DEDICADA AL FOMENT EXCURSIONISTA DE BARCELONA juny 29, 2018
  FESTA MAJOR DEL POBLE-SEC – Dia 15 diumenge – A la pista coberta Tres Xemeneies XII trobada de col·leccionistes de plaques de cava i altres col·leccions Venda ampolla de cava amb placa de tiratge del Foment Excursionista de Barcelona Per la Festa Major del Poble Sec, aquest any 2018 l’Associació El Troc dedica la XII […]
 • FOMENT EXCURSIONISTA DE BARCELONA – PORTES OBERTES I XOCOLATADA juny 29, 2018
  Del 13 al 22 dins el marc de la FESTA MAJOR DEL POBLE-SEC Dia 21 dissabte Al local social del Foment Portes Obertes i xocolatada Informació: Julià Mata L'entrada FOMENT EXCURSIONISTA DE BARCELONA – PORTES OBERTES I XOCOLATADA ha aparegut primer a Coordinadora d'Entitats del Poble-sec.
 • TALLERS DE DESCOBERTA: EL MEU HEROI, LA MEVA HEROÏNA juny 29, 2018
  Taller. Amb Sílvia Angelet. Dimecres, 11 de juliol, a les 18 h. Inscripció prèvia Tot infant té un/a heroi/heroïna que presentar-nos (la seva àvia, el germà del seu amic, Superman, el gos del veí del segon…). Taller d’il·lustració en el qual els infants creen el seu propi llibre il·lustrat. Edat recomanada: de 7 a 12 […]
 • SANT PAU DEL CAMP, APLEC D’ESTIU juny 29, 2018
  Diumenge, 8 de juliol 12,00h Missa Gospel 12,45h Concert BACtua Gospel 13.30h Audició de sardanes – Cobla Rambles 14.30h Paella popular L'entrada SANT PAU DEL CAMP, APLEC D’ESTIU ha aparegut primer a Coordinadora d'Entitats del Poble-sec.
 • FOMENT EXCURSIONISTA DE BARCELONA – INICIACIÓ A L’ESCALADA juny 29, 2018
  Dia 7 (dissabte) INICIACIO A L’ESCALADA Coordina: Alfons Freixas L'entrada FOMENT EXCURSIONISTA DE BARCELONA – INICIACIÓ A L’ESCALADA ha aparegut primer a Coordinadora d'Entitats del Poble-sec.
 • ALTA MUNTANYA – PENYES ALTES DE MOIXERÓ juny 29, 2018
  Dia 15 (Diumenge) ALTA MUNTANYA PENYES ALTES DE MOIXERÓ (per la canal de la serp) Coordina: Lluis Solà L'entrada ALTA MUNTANYA – PENYES ALTES DE MOIXERÓ ha aparegut primer a Coordinadora d'Entitats del Poble-sec.
 • SENDERISME XINO-XANO – TRESCAR : L’AMETLLA DE MAR – L’AMPOLLA juny 29, 2018
  Dia 22 (diumenge) SENDERISME (XINO-XANO – TRESCAR) L’AMETLLA DE MAR – L’AMPOLLA pel GR-92 Coordina: Lluís Asensio L'entrada SENDERISME XINO-XANO – TRESCAR : L’AMETLLA DE MAR – L’AMPOLLA ha aparegut primer a Coordinadora d'Entitats del Poble-sec.
 • CONCERT DE PIANO TRIO, A SANT PAU DEL CAMP juny 27, 2018
  Concert de Piano Trio Amb obres de Beethoven, Turina i Piazzola L'entrada CONCERT DE PIANO TRIO, A SANT PAU DEL CAMP ha aparegut primer a Coordinadora d'Entitats del Poble-sec.