Notícies

Back to homepage

RSS Poble Sec

 • OLIVIER DUBOIS, AL MERCAT DE LES FLORS novembre 19, 2017
  OLIVIER DUBOIS / Ballet du Nord presenta Auguri El coreògraf francès és un dels més sol·licitats actualment Al front del Ballet du Nord, el coreògraf Olivier Dubois, considerat l’enfant terrible de la dansa contemporània i amb una gran projecció internacional, presenta Auguri, peça que tanca la seva trilogia a la recerca de la felicitat. 22 […]
 • DADIVAN V, A LACONTRA novembre 19, 2017
  Exposició Col·lectiva “DADIVAN V”. Mercat d’Art de Nadal. Inauguració 24/11/2017, 19h. Fins el 13 de gener de 2018 L'entrada DADIVAN V, A LACONTRA ha aparegut primer a Coordinadora d'Entitats del Poble-sec.
 • GRATED EN CONCERT, A LACONTRA novembre 19, 2017
  Concert: “GRATED” (Indie Pop-Rock) Divendres, 24 de novembre 2017, 20:30h. L'entrada GRATED EN CONCERT, A LACONTRA ha aparegut primer a Coordinadora d'Entitats del Poble-sec.
 • LURDES. CINEMAFÒRUM: YO, DANIEL BLAKE novembre 19, 2017
  I, Daniel Blake és una pel·lícula del director britànic Ken Loach. Fou estrenada el 2016 al Festival de Cinema de Canes, sent coronada amb la Palma d’Or. El guionista, Paul Laerty, és un col·laborador habitual de Loach. L'entrada LURDES. CINEMAFÒRUM: YO, DANIEL BLAKE ha aparegut primer a Coordinadora d'Entitats del Poble-sec.
 • RACÓ DE JOCS AL POBLE-SEC novembre 17, 2017
  Veniu a gaudir en família i amb amics el Racó de Jocs de Poble-sec que trobareu a les places de les Navas, d´Ovidi Montllor i de Pere Franquesa. Hi trobareu tot tipus de jocs de taula i d´habilitat, propostes creatives i moltes activitats més… – Plaça de les Navas Dijous 9 de novembre Dijous 23 […]
 • CEM – PASSEJADA PEL BARRI DE SANT COSME DEL PRAT DE LLOBREGAT novembre 17, 2017
  CENTRE D’ESTUDIS DE MONTJUÏC – CEM El proper diumenge dia 19 a les 11 del matí, tindrà lloc una passejada el barri de Sant Cosme del Prat. Aquesta passejada es fa amb motiu de l’exposició Els barris de barraques a Montjuïc, Sants i les Corts, en la que ha participat el Centre d’Estudis de Montjuïc. […]
 • AULA DIGITAL, A LA BIBLIOTECA FRANCESC BOIX novembre 17, 2017
  Formació. Dimecres, 22 i 29 de novembre, de 18 a 20 h. Cal inscripció prèvia Coneix els requisits necessaris i els equips tècnics complementaris per editar vídeos amb el mòbil, així com les tècniques d’edició i gravació i els recursos que hi ha per millorar-los. Hauràs de portar-hi el telèfon mòbil carregat, la targeta de […]
 • LES XERRADES DE CERHISEC: EL PINTOR JOAN BRULL I EL POBLE-SEC novembre 17, 2017
  Xerrada col·loqui de CERHISEC del mes de novembre: El pintor Joan Brull (1863-1912) i el Poble-sec a càrrec d’Isabel Fabregat, doctora en Història de l’art L'entrada LES XERRADES DE CERHISEC: EL PINTOR JOAN BRULL I EL POBLE-SEC ha aparegut primer a Coordinadora d'Entitats del Poble-sec.
 • SENDERISME XINO-XANO: COLL DE CONDREU – LA SALUT – RUPIT novembre 17, 2017
  Dia 26 (diumenge) SENDERISME XINO-XANO Coll de Condreu – Roques d’Armadans – Collet de l’Aire – La Salut – La Fontana – Rupit Coordina: Miquel Torres L'entrada SENDERISME XINO-XANO: COLL DE CONDREU – LA SALUT – RUPIT ha aparegut primer a Coordinadora d'Entitats del Poble-sec.
 • VETERANS A LA MUNTANYA – MOIÀ – LA GRANOIA – RUPIT novembre 17, 2017
  Dia 30 (dijous) SENDERISME VETERANS Moià – Sant Pere de Ferrerons – La Granoia – Moià Coordina: Miquel Torres L'entrada VETERANS A LA MUNTANYA – MOIÀ – LA GRANOIA – RUPIT ha aparegut primer a Coordinadora d'Entitats del Poble-sec.