Nova temporada de la ràdio de sants

 

Aquest mes de setembre i principis del mes d’octubre, encetem la nova temporada de la ràdio de sants-montjuïc.

Aquesta nova temporada 2013-2014, comptarà amb els espais de la pasada temporada i noves incorporacions a la nostra graella.

Gaire bé tots els espais de la passada temporada continuaran en el seu dia i horari d’emissions, excepte el espai de musica dels països catalans ‘Tren de mitjanit’ que està buscant una nova ubicació dins la graella i el espai ‘Trancestore’ que escurça el seu programa i passa a ser d’una hora. I també ens deixa l’espai cultural ‘Qüestió d’imaginació plus’, que s’emetia els dijous de nou a 2/4 d’onze.

 

Entre les noves incorporacions, destaca l’estrena el 17 de setembre d’un nou espai a la graella de l’Ona de Sants-Montjuïc. Musical Estrés en directe, de dimarts a divendres, de les onze a dos quarts d’una de la matinada. Música, cultura, entrevistes, actuacions en directe i moltes altres opinions lliurement expressades. Presentat i dirigit per Vince Canalla i Angie Om, ampliant així la programació nocturna de la ràdio de sants.

musical estres

 

Tornem a recordar, que la programació que ofereix Ona de Sants-Montjuïc, es fa en directe, ni gravat ni fals directe i que tots els que fem possible la ràdio de sants, som voluntaris.

Al llarg dels propers dies, us anirem explicant una mica els continguts de tots els espais d’aquest nou curs de la ràdio, que ens portarà als 29 anys d’emissions l’any 2014.

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.