Current track

Title

Artista

EN DIRECTE

Estem dins

22:00 24:00

EN DIRECTE

Estem dins

22:00 24:00


Les músiques del món, a Ona de Sants-Montjuïc

Article de el dia novembre 11, 2013

 

‘Les Rutes del So’ és el nom del nou programa musical d’Ona Sants-Montjuïc dedicat a les noves músiques del món. S’emetrà els dijous, de nou a deu de la nit en diferit, dirigit i presentat per Albert Reguant. 
reguant
A ‘Les Rutes del So’ s’alternaran les novetats discogràfiques que surten al mercat i  les llistes dels discos més escoltats que elaboren les ràdios públiques europees a través de l’organització World Music Charts Europa, la llista de músiques del món més prestigiosa del continent i que elaboren regularment cinquanta periodistes de vint-i-quatre ràdios públiques europees. També es faran reportatges dels congressos de world music que es fan arreu del planeta i monogràfics que giraran al voltant d’un eix temàtic o geogràfic. En el programa també tindran una important presència els artistes dels Països Catalans amb capacitat de servir-se de les seves arrels per trencar fronteres.
El responsable del programa, Albert Reguant, és un reconegut periodista i activista musical amb més de 40 anys d’experiència en el món de la música, sobretot més enllà de les nostres fronteres. 

 


La teva opinió

Deixa'ns la teva opinió

La teva adreça de correu no es publicaràRequired fields are marked *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Continua llegint

Previous post

Premsa


%d bloggers like this: