Dilluns de ‘Lemon Ràdio’ i ‘Santsurats’

 

A ‘Lemon Ràdio‘  ja ha arribat el Nadal i començaran a sonar les nadales més modernes i també les de sempre. El programa presentat i dirigit per Daniel Testar parlarà del comiat del grup de música Antònia Font i de La Marató de TV3, que se celebra el 15 de desembre i del seu disc compacte, tot fent un repàs de les cançons més destacades i d’on surten les versions. ‘Lemon Ràdio’ s’emet els dilluns de set a vuit del vespre. 
 
L’equip de ‘Santsurats’, amb Daniel Testar, Joan Ballart i Fran Boluña, farà un repàs a l’actualitat amb un toc d’humor, com cada setmana. Analitzarà des de tots els punts de vista el gran casament indi que es va celebrar a Barcelona durant tot el cap de setmana passat; del presumpte CNI català; de l’informe PISA que suspèn l’educació catalana i espanyola, i la mort de Nelson Mandela. I recordeu que podeu respondre al Facebook (https://www.facebook.com/santsurats) i al Twitter (https://twitter.com/santsurats) de Santsurats la següent pregunta: “On us agradaria fer una gran celebració?”, en referència al casament de la neboda del multimilionari Mittal a Barcelona. ‘Santsurats’ s’emet els dilluns de vuit a nou del vespre a l’Ona de Sants-Montjuïc.

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.