Jazz de qualitat i a l’abast de tothom

 

El ‘Saxofon’ d’aquesta setmana proposa un menú de fàcil digestió i alhora de molta qualitat. L’espai dedicat al jazz de l’Ona de Sants-Montjuïc repassarà el disc ‘Musique du Bois, obra del saxo alt Phil Woods, amb un acompanyament de luxe: Jaky Byard al piano, Richard Davis al contrabaix i Alan Dawson a la bateria. A la segona part del programa, el convidat és el saxo tenor i soprano de la mà de Barney Wilen i el disc ‘Sanctuary’; l’acompanyen Philip Catherine a la guitarra i Palle Danielson al contrabaix. 
saxofon
El programa ‘Saxofon’ s’emet els dimarts i divendres, en directe, d’onze a dotze del migdia, a l’Ona de Sants-Montjuïc. Podeu consultar-ne el bloc (http://saxofonbcn.tumblr.com/) i també els programes passats (http://saxofonbcn.tumblr.com/archive). 

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.