Joies maleïdes i mitologia catalana a ‘Arcannum’

 ‘Arcannum’ és una de les propostes de dimecres a l’Ona de Sants-Montjuïc. Avui, el programa que dirigeix i presenta Morgana Barcelona, emetrà l’entrevista que el programa li va fer a Jaume Bordas en el marc del Magic Internacional 2013. També visitarà el programa Fernando Gómez Hernández, que parlarà de joies maleïdes, i Laura Atienza, que parlarà sobre mitologia catalana. I Morgana Barcelona respondrà les vostres preguntes a les cartes del Tarot en directe, a través del telèfon 93 431 84 08. 

 
‘Arcannnum’ s’emet, en directe, dimecres de dos quarts de vuit a les nou. Joan Carles i Carlos Kasiar completen l’equip del programa. 

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.