Fem una mica d’història…

El 2014, l’Ona de Sants-Montjuïc fa 29 anys que va néixer. Durant aquest període, per l’emissora més antiga de Sants hi han passat moltíssims espais, de temàtiques encara més variades i diverses. ‘Blue Train’, ‘De cap a peus’, ‘La Guagua’, ‘Opa Hostil’ o ‘La última ronda’ són només alguns dels noms d’aquests gairebé trenta anys d’història. A la nostra hemeroteca (onadesants.cat/multimedia) podeu recuperar els indicatius d’aquests programes que ja formen part de la nostra petita gran història (onadesants.cat/multimedia/premsa). I també podeu recuperar les falques històriques que han anat sonant al llarg d’aquests anys. 
 
I parlant de recuperar arxius sonors, recordeu que també podeu recuperar espais complets, més antics i més moderns, des de l’espai que l’Ona de Sants-Montjuïc té a Ivoox (http://onadesants.ivoox.com).
Ràdio en estat pur, al cor de Sants. 

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.