‘L’estenedor’ canvia d’horari

 

lestenedor  ‘L’estenedor’, el magazín polític i social de l’emissora, canvia d’horari. Del dijous de set a vuit de la tarda passa als matins del divendres, de nou a deu del matí, en directe, com ja és habitual. Ana Polo, Núria Selga i Estel·la Marcos seguiran pujant al terrat de la casa per fer bugada i explicar-nos l’actualitat política del país. I continuaran amb la tertúlia i les seccions habituals del programa. ‘L’estenedor’ ben aviat disposarà d’un canal a Ivoox on podreu escoltar i descarregar els programes emesos.

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.