‘Matilti’, el nou espai de l’Ona de Sants-Montjuïc

polly El 17 de gener s’estrena un nou espai a l’Ona de Sants-Montjuïc. Polly  Hernández és la directora i realitzadora de l’espai ‘Matilti’ (http://matilti.wordpress.com), un magazín que no podeu deixar escapar per començar el cap de setmana amb bon peu. A partir d’ara, els divendres no podran ser avorrits de cap de les maneres si sintonitzeu l’emissora. Tres estrenes teatrals, els ‘trending topics’ de la setmana, una recepta ràpida o crides a la solidaritat envers els animals de companyia abandonats formen part dels continguts de ‘Matilti’, que en la llengua dels maies vol dir ‘comunicar’.  
 
El nou espai s’emet en directe, els divendres, d’una a dues del migdia.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.