Una calçotada d’èxit!

Written by on febrer 24, 2014

 

Diumenge passat, l’Ona de Sants-Montjuïc va organitzar la seva tradicional calçotada popular a la plaça de Sants. La convocatòria va ser un autèntic èxit, gràcies al bon temps, a la gent que va fer cua pacientment i a la implicació dels voluntaris que dia rere dia fan funcionar l’emissora local més antiga de la ciutat de Barcelona. Hem de demanar, però, disculpes a tots aquells que van fer cua i que al final es van quedar sense calçots. L’èxit ens va desbordar i vam vendre més tíquets dels que tocava. Des d’aquí us demanem disculpes i us prometem que l’any vinent gestionarem millor aquesta logística que ens ha permès coure més de 2700 calçots i 250 botifarres.
 1393163924375
Des de l’Ona de Sants-Montjuïc us agraïm, un any més, la confiança dipositada en la nostra entitat. Gràcies per fer-nos costat en una cita ja clàssica del nostre calendari, gràcies per gaudir de la festa i gràcies per seguir-nos ja sigui a través de les xarxes socials o ja sigui a través de la nostra FM.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track
Title
Artist