Ona de Sants-Montjuïc: ràdio i imatge

Des de fa uns quants dies, l’Ona de Sants-Montjuïc ha instal·lat una webcam al control tècnic de l’emissora. De moment, en fase de proves, permetrà de veure, en temps real, els realitzadors dels espais que es duen a terme a les instal·lacions del número 15 del carrer Premià. Un pas més en la innovació que els professionals que col·laboren amb la ràdio es marquen dia rere dia. 
 
El servei és possible gràcies a la companyia sueca Bambuser (http://www.bambuser.com), que proporciona transmissions en directe tant des de telèfons intel·ligents com des de webcams a través de la xarxa, i que es poden compartir a bona part de les xarxes socials amb més seguidors. Aquest és el nostre canal a Bambuser: http://bambuser.com/channel/onadesants

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.