De la cançó improvisada al rap, al ‘Tren de mitjanit’

 

El ‘Tren de mitjanit’ (http://www.ivoox.com/podcast-tren-mitjanit-ona-sants_sq_f148693_1.html) d’aquesta setmana dedica un programa especial a analitzar la cançó improvisada, un gènere popular en moltes zones de Catalunya i que encara perdura en trobades de glosadors i cantadors. I com gèneres com el rap veuen d’aquesta tradició i la modernitzen.
Germà Bustamante, realitzador del programa, conversarà amb la professora de periodisme de la UAB CarmeFerré i amb un responsable de l’organització de l’edició de les 12 hores de cançó improvisada (http://www.cordecarxofa.cat/2014/01/29-marc-12-hores-canco-improvisada.html), que es fa aquest cap de setmana a Sabadell.
12hglosa-SBD gran
 
Com sempre, en directe, de deu a onze de la nit, a l’Ona de Sants-Montjuïc

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.