L’actualitat política de la setmana, a ‘L’Estenedor’

Written by on març 28, 2014

 

Divendres al matí, és hora de pujar al terrat i posar la roba a ‘L’Estenedor’. Ana Polo, Núria Selga i Estel·la Marcos fan safareig social i polític a l’Ona de Sants-Montjuïc, d’onze del matí a dotze del migdia.
lestenedor
‘L’Estenedor’ d’aquesta setmana es farà ressò del cop de porta del Tribunal Constitucional espanyol a la proposta sobiranista aprovada pel Parlament de Catalunya, de les marxes per la llibertat del cap de setmana passat a Madrid, i també de la multa imposada al Banc Santander per la venda de preferents.
 
L’actualitat política, cada divendres, abans de començar de ple el cap de setmana. 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Current track
Title
Artist