Vine a fer ràdio a l’Ona de Sants-Montjuïc

 

Quantes vegades has sentit la frase “ Són coses del directe…’. Els errors i els problemes tècnics, així com la manera de fer-ne front, s’aprèn fent ràdio en directe. L’Ona de Sants-Montjuïc, des dels inicis ha apostat per aquesta fórmula. Perquè creiem en la ràdio, perquè creiem que l’experiència radiofònica completa és el directe. Per això pràcticament tots els nostres espais s’emeten en directe, que és la manera de dominar la veu i la tècnica en un mateix pla.
 
T’agrada la ràdio? T’atrau la nostra idea? Tens ganes de fer un programa, sol, en grup? No t’ho pensis més. Escriu un correu a ona@onadesants.com i explica’ns la teva idea. T’escoltarem encantats i podràs passar a formar part dels més de quaranta voluntaris que formen l’Ona de Sants-Montjuïc. 

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.