‘Viaje al Misterio’, el nou espai de l’Ona de Sants-Montjuïc

A partir d’ara, els divendres a l’Ona de Sants-Montjuïc tindran un punt de misteri. Avui comença un nou espai titulat ‘Viaje al Misterio‘, presentat per Manel Saavedra i dedicat al món de les paraciències. A l’espai hi tindran cabuda totes les opinions, tant a favor com en contra, sobre fets i esdeveniments inexplicables des d’un punt de vista, diguem-ne, científic. Al costat de Manel Saavedra, hi haurà com a col·laboradora setmanal la vident esotèrica Rocio, que cada setmana desenvoluparà un tema concret i respondrà les preguntes que plantegin els oïdors. 
 
En el primer programa, hi participarà l’investigador, periodista i divulgador Fran Recio, director del programa degà de la radiodifusió catalana en el món del misteri, Enigma03. ‘Viaje al Misterio‘ s’emet els divendres, de deu a onze de la nit, en directe.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.