Repàs del Babel Med a “Les Rutes del So”

“Les Rutes del So” d’aquesta setmana, el programa setmanal de la ‘world music’ de l’Ona de Sants-Montjuïc, ens trasllada fins a Marsella. El mes de març passat, en aquesta ciutat francesa s’hi va fer el Babel Bel (http://www.babelmedmusic.com/),  un congrés internacional dedicat a les músiques del món. L’espai presentat per Albert Reguant farà una selecció dels artistes més destacats en l’edició d’enguany: el quartet Fargana Qasimova Ensemble, la cantant israeliana Mor Karbasi, la instrumentista xinesa Sissy Zhou, la formació vocal kenyana Gargar o l’espectacle napolitano-marsellès Ve Zou Via, entre altres. 
babel
“Les Rutes del So” s’emet en directe els dijous, de nou a deu de la nit, i es repeteix els diumenges de set a vuit. Podreu trobar més informació al seu bloc: http://lesrutesdelso.blogspot.com.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.