Onades de solidaritat amb Can Vies i tercera nit d’aldarulls

 

Columnes arribades de diversos punts de la ciutat s’han sumat a la marxa convocada contra el desallotjament de Can Vies dilluns a migida. L’onada de solidaritat ha estat sorprenent, ja que nombrosos pobles i ciutats del Catalunya, i també al País Valencià i a Mallorca, s’han sumat al clam unànime contra l’aniquilació d’un símbol del barri de Sants. La marxa, que ha recorregut la carretera de Sants sota la pluja, pretenia arribar a la Seu del Districte. Durant el recorregut, molts veïns han sortit als balcons i han fet sonar cassoles i cançons reivindicatives de l’època franquista (Raimon, Lluís Llach). Allà, els Mossos d’Esquadra ho han impedit i han començat les primeres càrregues. A mesura que avançava la nit, s’ha tornat a intensificar la violència de grups descontrolats que han malmès mobiliari urbà i han destrossat aparadors d’establiments, per tercera nit consecutiva. La policia, que ha rebut el suport d’unitats de la policia espanyola vinguda de diversos punts de l’estat, ha fet una vintena de detencions. 

  


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.