Can Vies engega una campanya de mecenatge

El col·lectiu de Can Vies ha emès avui un comunicat sobre les feines de desenrunament i reconstrucció de la finca situada al carrer dels Jocs Florals. En aquest comunicat informen que aquesta setmana rebran les conclusions de l’equip d’arquitectes i aparalladors que avaluen l’estat de l’immoble, i anuncien que facilitaran l’accès als bombers i als operaris municipals a dins l’edifici. Aquesta setmana, també, començarà una campanya de mecenatge col·lectiu per fer front a les despeses de reconstrucció, d’una banda, i les conseqüències legals dels dos detinguts arran dels avalots dels dies posteriors al desallotjament.

 

 

Can Vies vol continuar els esforços per reconstruir l’espai i tornar-hi a desenvolupar l’activitat regular de centre social i acollida dels col·lectius que periòdicament s’hi reunien. És per això que, una vegada més, obren les portes de l’assemblea de dimecres perquè tots els veïns hi puguin dir la seva.

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.