Setmana de comiats a l’Ona de Sants-Montjuïc

Avança el mes de juny i molts espais comencen a abaixar la persiana. Si a començament de setmana parlàvem de la darrera edició dels ‘Santsurats’ d’aquesta temporada 2013-2014 (aquí en podeu sentir el podcast), avui hem de parlar d’altres espais que també s’acomiaden. Dimecres, va ser el darrer ‘Recordant cançons’, l’espai per a la nostàlgia de la nostra emissora, conduït pels incombustibles Encarna i Ramon. Marxen de vacances, però tornaran la temporada vinent. També s’acomiada aquesta setmana ‘Matilti Ràdio’, presentat per la Polly Hernández, el magazín que durant els darrers mesos ens ha servit per començar amb bones idees el cap de setmana. Divendres, a partir de les onze, podreu sentir la darrera emissió. I ‘Con lenguas y a lo loco’, l’espai més desenfadat de la nostra graella. ‘L’Estenedor’, el programa d’actualitat política, també ha abaixat la persiana i no tornarà la temporada vinent. Desitgem a la Núria Selga, l’Ana Polo i l’Estel·la Marcos molt bona ràdio.

Però l’Ona de Sants-Montjuïc no s’atura. Música, programes que no fan vacances i la cobertura especial de la Festa Major de Sants. No deixeu de sintonitzar-nos ni de visitar les xarxes socials per estar al cas de la darrera hora.

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.