Encara no tens la nostra nova app?

L’Ona de Sants-Montjuïc sempre ha estat una emissora que s’ha adaptat al ritme del temps i a les noves tecnologies. Vam començar a emetre aviat a través d’internet i també ho vam fer, ja fa algun temps, a través dels dispositius mòbils, gràcies a TuneIn. Avui us presentem la nostra nova applicació per a dispositius Android, una app gratuïta que trobareu disponible a Google Play.

 

Quan la instal·leu en el vostre dispositiu, podreu accedir a la història de l’emissora, a les fotos dels gairebé trenta anys d’història de l’Ona i als vídeos enregistrats als nostres estudis. Evidentment, també podreu accedir a l’emissió en directe i fer-nos arribar comentaris, suggeriments o qualsevol tipus de material.

 

 app ona

 

Així doncs, doneu-li vida al vostre smartphone amb l’aplicació de l’Ona SM.

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.