Dimecres, primera emissió de ‘La música que nos parió’

Avui dimecres, arrenca un nou programa a l’Ona de Sants-Montjuïc. ‘La música que nos parió’, un espai dedicat al bo i millor de la música de la dècada dels vuitanta i dels noranta del segle XX, i de la primera dècada del segle XX. Cada programa serà monotemàtic, és a dir, es dedicarà a una temàtica concreta: per exemple, pel·lícules dels anys vuitanta, sintonies de dibuixos animats, monogràfics sobre grups concrets o hits de l’estiu.

Presentat per Xavi Giner, s’emet en directe els dimecres, d’onze a dotze de la nit.

 

lmqnp.png

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.