Especial informatiu sobre el 9N

L’Ona de Sants-Montjuïc, tal i com és habitual en les nits electorals, realitzarà un programa especial amb motiu de la consulta del 9N. L’equip de voluntaris de l’emissora farà un espai en directe, a partir de les set de la tarda, per repassar el desenvolupament de la jornada, parlar amb els protagonistes i analitzar el recorregut del procés sobiranista des dels inicis fins a l’actualitat. 

Compromesos amb la informació i l’actualitat, focalitzarem l’atenció en un moment especialment transcendent pel que fa a la política catalana i els moviments de base social del país. Si vols seguir, d’una manera propera i personal, tota l’actualitat del 9N, connecta amb l’Ona de Sants-Montjuïc. Esperem la vostra participació per telèfon (934318408) o per correu electrònic (ona@onadesants.com). 

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.