Equador de la setmana i nou hores de ràdio en directe

Dimecres és, més o menys, l’equador de la setmana. I també és el dia en què l’Ona de Sants-Montjuïc té més programació en directe. Concretament, nou hores d’espais que s’emeten al llarg de la jornada.

Comencem amb dos espais de radiofórmula personalitzats. ‘Desconexión’, de dues a tres, amb la Lucía Valencia, i ‘Black Box’, de tres a quatre, amb Alejandro Diéguez, tots dos acabats d’incorporar a la graella.
A les cinc, arriba un clàssic de les tardes: ‘Recordant cançons’, amb l’Encarna i el Ramon, un passeig per la nostàlgia de les cançons dels cinquanta, dels seixanta i dels setanta. I a partir de la set i fins a les onze, quatre hores amb les ciències paranormals, el tarot i altres arts amb Morganna Barcelona i els seus ‘Arcannum’ i ‘El caldero de Morgana’. I tanca la programació en directe, d’onze a dotze, un espai que també fa poques setmanes que ha començat, ‘La música que nos parió’, amb Xavi Giner.

Ona de Sants-Montjuïc, la ràdio en directe.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.