Bona dosi de directe amb ‘Lemon Radio’ i ‘Santsurats’

Dani Testar i el seu equip arrenquen la setmana amb humor i optimisme. La primera hora ‘Lemon Radio’, amb un repàs a l’actualitat i un especial amb cançons que inclouen missatges esperançadors i optimistes. A la segona hora, ‘Santsurats’, un cop d’ull a l’actualitat més roent: la mort de la duquesa d’Alba, l’entrada a la presó de la cantant Isabel Pantoja o les darreres paraules pronunciades per Josep Antoni Duran i Lleida. També curiositats i una trucada a l’atzar a algú del barri per conèixer la seva opinió sobre algun tema relacionat amb l’actualitat. Tot amanit amb humor i convidats sorpresa.

‘Lemon Radio’ i ‘Santsurats’ s’emet en directe, de set a nou de la nit, els dilluns, a l’Ona de Sants-Montjuïc.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.